Kjøkkenet vårt

Kjøkkenet ligger som hjertet i barnehagen vår. Det er lite, men er likevel en stor og viktig del av barnehagen. Kjøkkenet ble pusset opp i 2015, og er godt utstyrt.

Vi er for tiden på jakt etter en ny ansatt på kjøkkenet, som kan hjelpe oss med å lage god mat og holde orden på det meste av ting.

Kvalitet står høyt i fokus også på kjøkkenet, og som Naturbarnehage er vi også helsefremmende i matveien. Maten blir laget fra bunnen av, og barna får lære å smake på nye og spennende ting.

Som en del av kvaliteten, får barna selv komme med forslag til hva de ønsker å spise. Foreldre er også aktive, og gir gjerne tilbakemelding på forslag til menyer.

Alle barn og voksne er velkommen til kjøkkenet og her blir alle tatt imot med et smil.