Om Norlandia Ulven Naturbarnehage

Ulven Naturbarnehage åpnet i 2005 . Vi holder til på Ulveset i naturskjønne omgivelser med mulighet for å padle i kano i Halsvardtjørnet, leke i marka og kose oss på naturlekeplassen vår.

Vi er en helsefremmende barnehage som har stort fokus på fysisk og psykisk helse. Med Naturbarnehage som konsept, har vi en stor fordel med å styrke barnet gjennom mye fysisk aktivitet i frisk natur. Vi har faste turdager der det tilberedes måltid i naturen. Alle aktivitet vurderes gjennomført ved at barna tas med ut i naturen – eller at naturen tas inn på avdelingene. Lunsj over bål i grillhytten,  gårdsbesøk i nærmiljøet eller  bestige ’signalen’. Mulighetene er mange og tilrettelegges av et dedikert, engasjert og entusiastisk personale – med barnas utbytte i sentrum.